2750 E-CUT™Samojízdné sekačky Triplex

  • Powerful Diesel Engine: 14.6 kW (19.6 hp) at 3,000  rpm
  • Electric reel motors
  • 62 in (157.5 cm) cutting width
  • Bedknife-to-reel adjustment

Nová generace sekaček Triplex

Díky displeji TechControl pro kopírování terénu a lapačům trávy sekačka 2750 E-Cut exceluje v každém směru. Díky TechControl konzistentní práce nezávisí na obsluze a nedochází k chybám. Prostě zadejte nastavení, která požaduje váš vedoucí, a pak sledujte, jak každý pracovník odvádí stejný výkon!Díky displeji TechControl pro kopírování terénu a lapačům trávy sekačka 2750 E-Cut exceluje v každém směru. Díky TechControl konzistentní práce nezávisí na obsluze a nedochází k chybám. Prostě zadejte nastavení, která požaduje váš vedoucí, a pak sledujte, jak každý pracovník odvádí stejný výkon!

Hlavní přednosti

2750 PrecisionCut, Riding Triplex Mowers, Field, Detail Grass Boxes

Snadný přístup

Všechny koše na trávu jsou vybavené nastavitelnou rukojetí a umožňují snadný přístup. Asymetrické provedení zlepšuje výkon sběru. Závěsný systém je navržen tak, aby bylo možné jeho snadné odejmutí, ale zároveň také aby držel koš během přepravy na svém místě. K dostání v černé nebo žluté barvě pro lepší viditelnost.

2750 PrecisionCut, Riding Triplex Mowers, Detail TechControl

Pracujte chytřeji

Ušetřete až 30 % paliva* a podstatně snižte hladinu hluku volbou módu Eco na displeji TechControl. Mód Eco kalibruje výkon přesně podle prováděné úlohy (pouze u modelu 2750).

*V porovnání s módem maximálních otáček.

2750 PrecisionCut, Riding Triplex Mowers, Field, Detail Contour Following

Vynikající kopírování křivek terénu

S 18 stupni zatáčení a 37 stupni kopírování terénu zajišťují sekačky 2750 PrecisionCut a E-Cut Hybrid Triplex rovnoměrné sečení i ve zvlněném terénu.

Nepřekonatelná konzistentnost

Na sekačce 2750 TechControl můžete zadat vzdálenost mezi jednotlivými průchody nože vřetene (Frequency Of Clip) podle požadavků golfového hřiště. Tato hodnota nezávisí na rychlosti sečení a dosahuje se tak nejvyšší konzistentnosti.

2750E E-CUT, Riding Triplex Mowers, Detail TechControl
John Deere dealer

Vyhledejte svého prodejce John Deere

Najděte svého nejbližšího prodejce