2700 E-Cut™ HybridSamojízdné sekačky Triplex

  • Zážehový motor: 14.2 kW (19 hp) při 3600 ot/min
  • Elektrické motory žacích přiháněčů
  • 62” (157,5 cm) šířka záběru
  • Seřízení nože k přiháněči

Nová generace sekaček Triplex

Díky displeji TechControl pro kopírování terénu a sběrným košům hybridní sekačka 2700 E-Cut™ se zážehovým motorem exceluje v každém směru. Díky TechControl konzistentní práce nezávisí na obsluze a nedochází k chybám. Prostě zadejte nastavení, která požaduje váš vedoucí, a pak sledujte, jak každý pracovník odvádí stejný výkon!

Hlavní přednosti

Displej TechControl

Displej TechControl

Převezměte kontrolu nad kvalitou sečení nastavením rychlosti otáčení, rychlosti uklízení, rychlostí vyklápění, frekvence střihů a více. Dosahujte vždy kvalitního výkonu nezávisle na obsluze.

Komfort obsluhy

Komfort obsluhy

Obsluha, která se cítí pohodlně a může vidět vše, co dělá, podává lepší výkon a odvádí precizní práci, která zajistí vaší dráze nejlepší vzhled.

Znamenité kopírování terénu

Znamenité kopírování terénu

Zvládněte jakékoliv zvlnění nebo ohraničení: tříosý zvedací systém s nezávislými zvedacími válci umožňuje 18° řízení žacího ústrojí 42° kopírování terénu.

Můžete být rychlejší

Můžete být rychlejší

Ušetřete čas: Vyšší dopravní rychlosti kombinované se snadno přístupným systémem montáže sběrného koše, který během přepravy zůstává na místě, splní úkol během chvíle.

Režim Eco

Režim Eco

Ušetřete až 30% paliva v porovnání s režimem Max RPM a snižte výrazně úrovně hlučnosti díky přesnému zkalibrování výkonu pro úkol.

John Deere Dealership

Najděte svého nejbližšího prodejce

Vyhledejte svého prodejce John Deere