Tisková zpráva   Walldorf, 7. března 2022

John Deere prodlužuje životnost stárnoucích strojů

Společnost John Deere prodlužuje životnost starších strojů

Společnost John Deere prodlužuje životnost starších strojů

Walldorf, 7. března 2022 – Mnoho farem se spoléhá na starší stroje, které stále dobře fungují, ačkoli nejsou nejnovější. Trvale vysoký výkon a nízké provozní náklady vyžadují pravidelnou údržbu. Právě pro tyto stroje rozšířila společnost John Deere svůj program kontroly strojů, zavedla službu Expert Check 7+ a přidala novou značku do svého portfolia náhradních dílů.

 

Expert Check 7+ je obdobou stávajícího programu Expert Check a zaručuje komplexní 140bodovou kontrolu strojů starších sedmi let. Pomocí tohoto kontrolního seznamu mohou obchodní partneři provést podrobnou technickou diagnostiku široké řadě modelů. Prohlídka Expert Check 7+ je určená nejen pro starší traktory John Deere řady 6, 7 a 8, ale také pro samojízdné postřikovače, sběrací lisy na válcové balíky a sklízecí mlátičky řady C, W a T. 

 

John Deere dále zavádí novou značku dílů s názvem „Alternativy od John Deere“. Tato značka rozšiřuje stávající řadu originálních a přepracovaných dílů John Deere. „Alternativy od John Deere“ byly speciálně vyvinuty pro starší stroje, které se méně používají a tím pádem i méně opotřebovávají. 

 

Díky těmto změnám uzpůsobila společnost John Deere náhradní díly a servisní program speciálně pro využití a stáří strojů. Všechny díly procházejí procesem certifikace John Deere, který zaručuje, že jsou díly kvalitní a optimálně pasují do daného stroje.