Tisková zpráva   27 Listopad 2023

Společnosti GIANTS Software a John Deere představují zábavný simulátor farmaření pro děti

GIANTS Software en John Deere kondigen landbouwplezier voor kinderen aan

Farming Simulator Kids heeft een schattige vormgeving die jonge spelers uitnodigt hun beste boerderijleven te ervaren.

Walldorf a Curych, 8. listopadu 2023 – Farming Simulator Kids je zbrusu novýpříspěvek do světa her pro celou rodinu. Oceňovaná řada Farming Simulator byla mezi dětmi vždy oblíbená. Její vydavatel a vývojář, společnost GIANTS Software, nyní oznámil zcela novou hru, která pomůže příští generaci dětí objevit krásu pestrého a zábavného světa farmaření a přírody. Hra Farming Simulator Kids vyjde na jaře 2024, je vhodná pro všechny věkové kategorie a bude k dispozici na Nintendo Switch™ a mobilních zařízeních.

Hravé zemědělství a různorodé mini hry

Krásně graficky zpracovaná hra Farming Simulator Kids umožní dětem splnit si sen o vlastním hospodářství. Je edukativní i zábavná, její uživatelské prostředí je přizpůsobené dětem a průběh hry je opřený o audiovizuální prezentaci spíše nežo text. Virtuální sousedé, včetně několika zvířátek, sdělují malým hráčům, s čím potřebují pomoct, a žádají je, aby například sklidili úrodu nebo připravili lahodný sendvič.

Vzdělávání a zábava pro malé hráče

Děti zjišťují, kde na farmě pěstovat a sklidit zdravé plodiny, nebo v různých výbězích pečují o zemědělská zvířata, jako jsou krávy, slepice nebo husy. Velké traktory a další stroje jsou na farmě nezbytné. Děti proto mohou ovládat řadu zemědělských strojů značky John Deere a prožívat s nimi nezapomenutelné a poučné příběhy, za které získávají odměny. Díky režimu vytváření videa si navíc mohou své farmaření nahrát.

Pochopení hodnoty zemědělské výroby

„Jsme nesmírně rádi, že můžeme dětem představit farmaření v hravé a bezpečné podobě,“ říká Thomas Frey, kreativní ředitel společnosti GIANTS Software. „John Deere nám jako ideální partner pomohl vytvořit z Farming Simulator Kids poučnou a nezapomenutelnou, inspirativní, zemědělskou hru pro mladé hráče, která může podpořit i jejich celkový zájem o zemědělství.“

„Je pro nás radost podpořit takto zásadní projekt, který děti hravou formou seznamuje se zemědělstvím a probouzí v nich zájem o produkci potravin,“ říká Stefan Mügge, manažer pro marketingovou komunikaci společnosti John Deere.

Vedle mini her, jako je zahradničení nebo příprava sendvičů, nabízí hra spoustu dalších možností. Malí farmáři navštíví vlastní farmářský trh a pochopí hodnotu čerstvých produktů, které vyrobili vlastní prací. Své výrobky mohou vyměňovat za jiné od dalších producentů, vytvářet potraviny z vlastní produkce nebo jen odpočívat na zápraží svého domu, poznávat různé milé postavy a komunikovat s nimi.

Hlavní vlastnosti

 • Grafika, hudba i zvukové efekty přizpůsobené dětem
 • Vytváření postav se spoustou stylů a možností
 • Různé lokality k prozkoumáváni – od farmy po stodolu, tržnici a další
 • Více než 10 plodin, které lze sít, sadit a sklízet, více než 75 druhů potravin, 
    přes 100 předmětů a dalšího vybavení
 • Vozidla a nástroje od společnosti John Deere
 • Domácí i divoká zvířata, se kterými se dá spřátelit a starat se o ně
 • Milé postavy a zvířata, se kterými se děti mohou setkávat
 • Různé činnosti, například práce na poli, řízení vozidel, zahradnické práce 
   a příprava sendvičů
 • Systém odměn a vytváření videa

Hra Farming Simulator Kids vyjde na jaře 2024 a bude k dispozici pro Nintendo Switch a mobilní zařízení. Další informace najdete na oficiální webové stránce hry Farming Simulator a v mediální sekci společnosti GIANTS Software.

O společnosti GIANTS Software

Společnost GIANTS Software je mezinárodní vývojář a vydavatel videoher sídlící ve Švýcarsku. Založena byla v roce 2004 a celosvětově se proslavila díky oblíbené řadě her Farming Simulator. Její tým má pobočky ve Švýcarsku (Curych), Německu (Erlangen), Spojených státech (Chicago) a České republice (Brno) a věnuje velkou péči úzkému kontaktu se zemědělstvím a propojením s komunitou. Další informace najdete na adrese giants-software.com. 

Kontakt pro média: GIANTS Software Entertainment GmbH
Wolfgang Ebert, PR & Marketing Manager
Nägelsbachstraße 33 • 91052 Erlangen • Německo 
Tel.: +49 (0)9131 9279 358 | E-mail

O řadě Farming Simulator

Od roku 2008 se po celém světě prodalo přes 30 milionů kopií hry Farming Simulator. Tato řada her byla od svého vzniku uvedena na všech oblíbených platformách včetně konzolí, mobilních telefonů, tabletů i stolních počítačů. Uživatelé měli od začátku možnost vytvářet modifikace s využitím vlastního enginu společnosti GIANTS. V roce 2019 představila tato řada soutěžní e-sportovní prostředí s názvem Farming Simulator League (FSL). V něm probíhají profesionální turnaje, ve kterých soutěží týmy podporované řadou prestižních značek a sponzorů. Další informace najdete na adrese farming-simulator.com

O společnosti John Deere

John Deere je světový lídr dodávající nejmodernější produkty a služby. Naše inovativní technologie jsou klíčem k zajištění potřeb narůstající světové populace. Vyšší standardy jsou nezbytné, aby bylo možno uspokojit dramaticky rostoucí světovou poptávku po potravinách, palivu, bydlení a infrastruktuře.

Více než 79 000 zaměstnanců po celém světě generuje obrat přesahující 52 miliard dolarů. Spadá do něj zemědělská mechanizace, ale také například zařízení pro péči o trávníky a terénní úpravy nebo stavební a lesnická zařízení. V roce 2017 zakoupila tato společnost skupinu Wirtgen Group, předního výrobce vybavení pro silniční výstavbu.

Společnost John Deere vlastní více než 70 výrobních závodů v 19 zemích a její výrobky se prodávají ve 160 zemích světa. Společnost je silně zastoupena v Evropě, Společenství nezávislých států, Africe a na Blízkém východě. S téměř19 000 zaměstnanci je společnost John Deere největší evropský zaměstnavatel.

© 2023 Vydává a vyvíjí společnost GIANTS Software GmbH. Farming Simulator, GIANTS Software a logotypy jsou ochranné známky nebo registrované obchodní značky společnosti GIANTS Software GmbH. Všichni výrobci, zemědělské stroje, zemědělské vybavení, názvy, značky a související obrázky uvedené v této hře v některých případech obsahují ochranné známky a/nebo materiály spadající pod autorská práva příslušných vlastníků. Zemědělské stroje a vybavení v této hře se mohou lišit od skutečných strojů z hlediska tvarů, barev i výkonnosti. Nintendo Switch je ochranná známka společnosti Nintendo. Všechna ostatní jména, ochranné známky a logotypy jsou majetkem příslušných vlastníků. Všechna práva vyhrazena.