Tisková zpráva   3. dubna 2023

John Deere stanovuje nové standardy v technologiích precizního zemědělství a komfortu jízdy

John Deere 6R 2024

Připravte se na budoucnost s novým displejem G5Plus CommandCenterTM 

Nový displej G5Plus CommandCenterTM v sobě zahrnuje dokumentaci, funkci Data Sync, připojení pomocí JDLinkTM, aplikaci variabilních dávek, sekční kontrolu a navádění AutoTracTM, bude v základní výbavě u všech šestiválcových traktorů řad 6R, 7, 8 a 9. G5Plus CommandCenterTM o úhlopříčce 12,8 palce je o 33 % větší než displej předchozí generace, nabízí vysoké rozlišení 1080P a mnohem rychlejší procesor. Díky těmto vylepšením dosáhnou zákazníci nejvyšší úrovně efektivity v oblasti precizního zemědělství, snadného používání a zároveň budou jejich traktory připraveny na budoucnost.

Nieuwe G5 Plus CommandCenter

Řada 6R  

Traktory John Deere 6R modelového roku 2024 přináší další novinky, které zvyšují pohodlí řidiče. Přepracovaný sloupek řízení a nový volant nabízejí vyšší úroveň ovládání, zejména z hlediska jízdních vlastností na silnici. Model 6R modelového roku 2024 navíc díky novému systému tlumení, který je k dispozici u sedadel Premium i Ultimate, stanovuje nové standardy komfortu. 

Řada 7, 8 a 9  

Traktory 7R modelového roku 2024 budou vybaveny novým řešením řízení s o 50 % vyšším výkonem řízení. To umožňují hydraulické válce řízení s větším průměrem, které jsou součástí standardní výbavy všech traktorů 7R. Pro zvýšení komfortu řidičů během přepravních prací může být traktor 7R vybaven novým volitelným systémem řízení automobilového typu. Sám se automaticky vycentruje a výrazně lépe drží přímý směr. Tuto funkci, nazvanou reaktivní řízení, lze snadno aktivovat pomocí tlačítka na displeji CommandCenterTM. Dva přídavné přední brzdové kotouče zvyšují komfort obsluhy a přepravní výkon. Dále, všechny traktory řady 7, 8 a 9 mají nový displej v rohovém sloupku s vysokým rozlišením a integrovaný přijímač StarFireTM 7000.

Corner post display