NOVINKY A MÉDIA   29. ledna 2021

Společnost John Deere zjednodušila systém Operations Center

Mannheim, 29. ledna 2021 – Nový vzhled, fungování a navigace v aplikaci John Deere Operations Center usnadňují používání a přinášejí konzistentnější uživatelskou zkušenost s nejnovější mobilní verzí.

Přejmenovali jsme zavedenou aplikaci MyOperations™ App pro chytré telefony a tablety na Operations Center Mobile, která skvěle funguje s webovou verzí Operations Center (aplikace Operační středisko na adrese MyJohnDeere.com). Obě poskytují uživatelům kompletní nástroj pro správu farmy. Dalším vylepšením bylo přidání funkce Work Planner (aplikace Plánovač práce), která se stala klíčovou funkcí nového systému AutoSetup. Ten umožňuje farmářům zefektivnit systém jejich práce a pomáhá obsluze stroje rychleji začít s prací na poli.

Farmáři obvykle používají oblíbený systém MyJohnDeere.com k získávání a bezpečnému ukládání dat o polích, plodinách a strojích, ale také i o připojeném kompatibilním nářadí ke strojům. Získají tím přehled pro snadnou analýzu a rozhodování. Aby bylo možné vyhovět neustále se měnícím požadavkům zemědělství, byl vylepšený Operations Center navržen tak, aby poskytoval ještě lepší přehled a organizaci správy dat.

Pomáhá farmářům s nastavením, plánováním, sledováním a analyzováním údajů, aby mohli dělat správná, nejen, obchodní rozhodnutí pomocí následujících funkcí:
• Nastavení využívá připojení JDLink™ a Operations Center k synchronizaci dat farmy, čímž šetří čas a eliminuje možné chyby při zadávání dat.
• Plán používá displej 4. generace s funkcí Work Planner pro zlepšení efektivity na základě větší přesnosti.
• Hlavní stránka - Monitor s připojením JDLink™ a novými kartami Domů a Mapa pomáhá farmářům pozorně sledovat celý provoz, a tak zajistit kvalitu a efektivitu, i když jsou momentálně mimo farmu.
• Nová karta Analýza v Operations Center usnadňuje farmářům proměnit letošní výsledky - získaná data na rozhodnutí správná rozhodnutí uskutečněná vpřístím roce.

„Uvědomujeme si, že dnešní farmáři jsou neustále v pohybu, proto je aplikace Operations Center důležitější než kdy dřív,“ říká marketingový manažer pro digitální technologie společnosti John Deere Peter Koch. „Proto John Deere vylepšil jak webovou, tak mobilní verzi, aby vypadaly a fungovaly podobně.“

Pokud chtějí farmáři vytěžit z technologií precizního zemědělství maximum, Peter Koch doporučuje následující:
• displej CommandCenter™ 4. generace, který dává farmářům přesnější kontrolu nad funkcemi stroje přímo z kabiny;
• přijímač StarFire™ pro přesné polohování;
• telematický systém JDLink™, který funguje jako bezdrátové připojení mezi stroji a streamuje data z displeje 4. generace do Operations Center.

Díky nové funkci Work Planner v Operations Center mohou farmáři předem načíst všechny informace a odeslat je jednoduše do displeje stroje, obsluha stroje tak nemusejí tento krok provádět v kabině.

Vylepšený Operations Center je nyní spuštěný a noví zákazníci si mohou založit účet on-line nebo si stáhnout mobilní aplikaci Operations Center z obchodu Google Play nebo Apple App Store. Stávající uživatelé automaticky obdrží všechny aktualizace do mobilní i webové verze Operations Center. Další informace o novém Operations Center získáte od prodejců John Deere, konzultantů služeb FarmSight nebo na adrese John Deere Operations Center.